Rose of Bulgaria Biofresh Lahjasetti 1 (body balsam, soap, hand cream)

Loppuunmyyty

Lahjasetti sisältää 3 upeaa tuotetta. 

FI Vartalovoide. Sisältää ainutlaatuista bulgarialaista ruusuvettä, jossa on runsaasti eteeristä ruusuöljyä. Sillä on tasoittava vaikutus. Sisältää E-vitamiinia ja rosmariinia. Se kosteuttaa ja ravitsee ihoa intensiivisesti ja pysyvästi tehden siitä pehmeän, tasaisemman ja samettisen sileän. Käyttö: Levitä pestylle ja kuivatulle iholle kevyin hierovin liikkein.

SE Body balsam (kroppbalsam). Innehåller unikt bulgariskt rosenvatten rikt på eterisk rosenolja. Det har en utjämnande effekt. Innehåller vitamin E och rosmarin. Den återfuktar och ger näring åt huden intensivt och permanent, vilket gör den mjuk, slätare och sammetslen. Användning: Applicera på tvättad och torkad hud med lätta masserande rörelser. 
Lisätiedot tuotteesta

FI Ruususaippua. Sisältää herkästi kuorivia hiukkasia bulgarialaisen öljyruusun kuivasta ruusukukasta, joilla on suotuisa rentouttava tuoksu. Se on rikastettu glyseriinillä, joka sopii herkälle ja herkälle iholle.

Käyttö: Kostuta saippua. Vaahdota ja levitä käsiisi tai vartaloosi käyttämällä kevyitä hierontaliikkeitä saadaksesi täyteläisen vaahdon. Huuhtele juoksevan veden alla.

SE Rose tvål. Innehåller delikat exfolierande partiklar av den torra rosblomman från den bulgariska oljerosen med en gynnsam avslappnande doft. Den är berikad med glycerin, som är lämplig för känslig och känslig hud.

Användning: Fukta tvålen. Löddra och applicera på händerna eller kroppen med lätta masserande rörelser för att skapa ett rikt lödder. Skölj under rinnande vatten. 
Lisätiedot tuotteesta

FI Käsivoide. Sisältää luonnollista ruusuvettä, jolla on antibakteerisia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Glyseriinin, kehäkukka- ja rosmariiniuutteiden ansiosta käsien iho on luonnollinen, pehmentynyt ja suojattu haitallisilta ilmakehän vaikutuksilta. Tämä voide antaa ainutlaatuisen tunteen mukavuuden ja elastisuuden kuivalle ja köyhtyneelle iholle.

Käyttö: Levitä ja hiero puhdistetulle käsien iholle.

SE Handkräm. Innehåller naturligt rosenvatten med antibakteriella och lugnande egenskaper. Tack vare extrakt av glycerin, ringblomma och rosmarin är huden på händerna naturlig, mjukad och skyddad från atmosfärens skadliga effekter. Denna kräm ger en unik känsla av komfort och elasticitet till torr och utarmad hud.

Användning: Applicera och massera in på rengjord handhud.
Lisätiedot tuotteesta

Paluu tuotesivulle

15,90 €
Hinta sis. ALV