Rose of Bulgaria Biofresh Lahjasetti 2 (shampoo, saippua, käsivoide)

Loppuunmyyty

Lahjasetti sisältää 3 upeaa tuotetta. 

FI Shampoo kaikille hiustyypeille. Sisältää luonnollista ruusuvettä, jossa on runsaasti eteeristä ruusuöljyä ja on ainutlaatuinen ainesosa tässä erikoisshampoossa. Se puhdistaa, virkistää ja antaa eloa hiuksille. Sisältää D-pantenolia, joka ravitsee ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja pehmeät.

Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin, kunnes muodostuu runsas vaahto. Huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä.

SE Schampo för alla hårtyper. Innehåller naturligt rosenvatten rikt på eterisk rosenolja och är en unik ingrediens i detta speciella schampo. Den rengör, fräschar upp och ger liv åt håret. Innehåller D-panthenol, som ger näring och återfuktar håret, vilket gör det glansigt och mjukt.

Hur man använder: Applicera i fuktigt hår tills ett rikt skum bildas. Skölj sedan med mycket vatten. 
Lisätiedot tuotteesta

FI Ruususaippua. Sisältää herkästi kuorivia hiukkasia bulgarialaisen öljyruusun kuivasta ruusukukasta, joilla on suotuisa rentouttava tuoksu. Se on rikastettu glyseriinillä, joka sopii herkälle ja herkälle iholle.

Käyttö: Kostuta saippua. Vaahdota ja levitä käsiisi tai vartaloosi käyttämällä kevyitä hierontaliikkeitä saadaksesi täyteläisen vaahdon. Huuhtele juoksevan veden alla.

SE Rose tvål. Innehåller delikat exfolierande partiklar av den torra rosblomman från den bulgariska oljerosen med en gynnsam avslappnande doft. Den är berikad med glycerin, som är lämplig för känslig och känslig hud.

Användning: Fukta tvålen. Löddra och applicera på händerna eller kroppen med lätta masserande rörelser för att skapa ett rikt lödder. Skölj under rinnande vatten.
Lisätiedot tuotteesta

FI Käsivoide. Sisältää luonnollista ruusuvettä, jolla on antibakteerisia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Glyseriinin, kehäkukka- ja rosmariiniuutteiden ansiosta käsien iho on luonnollinen, pehmentynyt ja suojattu haitallisilta ilmakehän vaikutuksilta. Tämä voide antaa ainutlaatuisen tunteen mukavuuden ja elastisuuden kuivalle ja köyhtyneelle iholle.

Käyttö: Levitä ja hiero puhdistetulle käsien iholle.

SE Handkräm. Innehåller naturligt rosenvatten med antibakteriella och lugnande egenskaper. Tack vare extrakt av glycerin, ringblomma och rosmarin är huden på händerna naturlig, mjukad och skyddad från atmosfärens skadliga effekter. Denna kräm ger en unik känsla av komfort och elasticitet till torr och utarmad hud.

Användning: Applicera och massera in på rengjord handhud.
Lisätiedot tuotteesta

Paluu tuotesivulle

15,90 €
Hinta sis. ALV